FUTRINKA EGYESÜLET

Rólunk

Share

A tacskó fajtamentés a Futrinka Egyesület keretein belül működik. Lehetőségeinkhez mérten, sokszor erőnkön felül igyekszünk minden tacskót szőrfajtától, mérettől, marmagasságtól függetlenül - sőt, nekünk az sem baj, ha csak olyan, mintha tacskó lenne - megmenteni.
Menteni utcáról, sintértelepről, szaporítótól, embertelen, rossz körülmények közül.

A gondozásunkba vett kutyákat, amikor módunkban áll, ideiglenes befogadónál, családi panzióban - végső estetben pedig a tárnoki kennelsoron helyezzük el.
Az első perctől kezdve igyekszünk megadni Nekik mindent, amire csak szükségük lehet. Első sorban biztonságot, nyugalmat, szeretetet. A - még nem végleges - otthon melegét.
Biztosítunk számukra jó minőségű élelmet, táplálékkiegészítőket. Orvosi kezelést, és ellátást, ha szükséges műtétet, gyógyszereket. Chipet, oltási programot, parazitamentesítést, (bolhairtást, féreghajtást) és ivartalanítást.
Megismerjük a kutyát, nem csak fizikálisan, mentálisan is; ha szüksége van rehabilitációra, tőlünk azt is megkapja. Megtanul családban élni, és családtagként viselkedni.

Amikor tőlünk fogadsz örökbe kutyát, mi nem árulunk zsákbamacskát.
Megismerjük egymást, és igyekszünk hozzásegíteni Téged a legjobb döntéshez, megtalálni Számodra a tökéletes társat. Elmondjuk, mire számíthatsz. Felkészítünk a várható nehézségekre. Mindig segítségedre leszünk.
Cserébe csak annyit kérünk, fogadd el feltételeinket (kutyáink oltva, chipezve, ivartalanítva; csak benti tartással fogadhatóak örökbe).

És SZERESD ÚGY AHOGY MI SZERETJÜK!

- A tacskó fajtamentés maroknyi csapata -